Sundirect Smart Plug thermostaat

Sundirect Smart Plug thermostaat Smart Plug –

 89,00 incl. btw

Artikelnummer: PH-Smart Plug Categorieën: ,

Productomschrijving

Draadloze plug-in wifi thermostaat met stembediening
Sundirect heeft deze slimme plug-in thermostaat ontwikkeld om aan de vraag naar eenvoudige wifi bediening te kunnen voldoen. Deze Smart Plug is speciaal ontwikkeld voor – en alleen compatible met de Sundirect “Plus” infrarood panelen.
WiFi thermostaten worden normaliter bedraadt aangesloten op de infrarood verwarming en stroom. Vanwege de wifi verbinding heeft deze thermostaat namelijk constant stroom nodig. De meeste mensen hebben hierbij hulp nodig van een elektricien of moeten onnodig vrezen in de reeds afgewerkte ruimten. Sluit het Sundirect infrarood paneel aan op het stroom, steek de Smart Plug thermostaat in het stopcontact en klaar zonder vaste bedrading!
De Sundirect Smart Plug is strak afgewerkt met een acryl oppervlak met touch knoppen. Door de Smart Plug met de Sundirect Smart App te koppelen is bediening vanaf elke locatie mogelijk. In de Smart app is het 7-dagen programma, Smart modus en Vakantiemodus in te stellen. De Smart Plug communiceert radiografisch met de ingebouwde ontvanger op de achterkant van de Sundirect Plus panelen. Het is mogelijk om meerdere panelen op één thermostaat te koppelen.
Stembediening mogelijk met Alexa en Google Home!

Montage Sundirect Smart Plug thermostaat

Plug-in stopcontact, opbouw

Technische specificaties

Afmetingen 6,5 × 11,8 cm
Afmetingen

6,5 × 11,8 cm

Garantie

2 jaar fabrieksgarantie

Breedte infraroodpaneel

11.8

Lengte infraroodpaneel

6.5

Hoogte paneel

0