PIF Isolatie ISO60 60 mm 8.4 x 0.6m

PIF Isolatie ISO60

Toepasbaar in Hellend Dak, Kruipruimte, Vloer, Wand
60 mm 8.4 x 0.6m
Rc – Waarde 3.88
5m2 per rol

 105,00 incl. btw

Productomschrijving

PIF Isolatie ISO60

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is toe te passen als isolatie onder de vloer, binnen tegen het dak of in de gevel. De combinatie van lagen stilstaande lucht en aluminiumfolie zorgen voor een zeer goede isolatie met een geringe dikte. Door stroming én straling van warmte tegen te houden wordt een hoge isolatiewaarde behaald. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen. PIF isolatiefolie is opgebouwd uit meerdere lagen warmte-reflecterend aluminium, op afstand gehouden door robuuste luchtkamers. De aluminium weerkaatst meer dan 90% van de warmte of koude. De luchtkamerfolie beperkt het warmteverlies door de stilstaande lucht in de kamers.

Luchtdichte en dampdichte verwerking met PIF Isolatie

Wanneer de isolatiefolie luchtdicht verwerkt wordt creëer je een dampdichte laag waarmee vochtproblemen ook direct opgelost zijn. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

De isolatie is standaard leverbaar in diverse diktes op rol; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Betel hier ook de benodigde materialen om de isolatie te monteren en af te werken; zoals de luchtdichte tape en de Montage stiften en/of Montage schijven. Zo kunt u het complete PIF isolatie systeem toepassen.

Veilig
PIF isolatiefolie is hypoallergeen en er komt geen stof vrij bij de verwerking. Hierdoor zijn er geen persoonlijke beschermingsmiddelen nodig.

Verwerkingsgemak
PIF isolatiefolie is zeer flexibel en heeft een geringe dikte. Hierdoor is het makkelijk op maat te snijden.

Subsidie
Vanaf PIF ISO60 (toepassing vloer) en PIF ISO100 (toepassing hellend dak) voldoet deze aan subsidieregeling ISDE.

Toepasbaarheid van de PIF isolatie

  • Wanneer u uw vloer en kruipruimte voorziet van PIF Isolatie profiteert u niet alleen van een energiebesparing maar ook van een aanzienlijke verbetering in wooncomfort.
  • De meeste warmte gaat verloren via het dak. Een goede dakisolatie is dus erg belangrijk. Met PIF isolatie is het mogelijk om bestaande daken te voorzien van een isolatie laag welke voldoet aan de huidige nieuwbouw eisen.
  • PIF isolatie is zeer geschikt voor het isoleren van zowel gemetselde gevels als houtskeletbouw gevels. Een dunnere isolatie betekent een kleinere spouw en een lichtere constructie.

Duurzaam geproduceerd eenvoudig te monteren

PIF isolatie is eenvoudig te verwerken, flexibel toepasbaar en licht in gewicht. Geen last van schadelijke stoffen tijdens het verwerken. PIF isolatiefolie wordt duurzaam geproduceerd en is 100% recyclebaar. Dus niet alleen goed voor uw gezondheid maar ook voor het milieu!

De functie van isoleren is energieverlies in een ruimte verminderen. Traditionele isolatiematerialen nemen energie op en geven deze daarna weer af. Om de isolatiewaarde te verhogen moeten deze isolatiematerialen steeds dikker gemaakt worden, zodat er meer warmte opgenomen kan worden. Isolatiefolies werken net even anders. Aluminium lagen in de isolatiefolie weerkaatsen de warmte en kou, waardoor deze direct terugkaatsen naar de gewenste locatie.

In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten, in de winter houdt de isolatiefolie de warmte in huis. Doordat het isolerende effect met een folie wordt gecreëerd, hou je een zeer dun isolatiemateriaal over. Door steeds meer reflecterende lagen toe te voegen, verhoog je dus ook de isolatiewaarde. De reflecterende werking wordt geoptimaliseerd door de lagen gescheiden te houden door middel van luchtkussens. Hierdoor treedt er ook geen warmtestroming op door de reflecterende lagen heen.

PIF Isolatie ISO60 60 mm 8.4 x 0.6m wordt gebruikt bij Betonvloer isolatie | Binnen Isoleren | Dakisolatie | Hellenddak isolatie | Houtenvloer isolatie | Kruipruimte Isolatie | Muurisolatie | PIF Isolatie | Reflectiefolie | Spouwmuur isolatie | Vloerisolatie | Vloerisolatie en toegepast in Hellend Dak, Kruipruimte, Vloer, Wand.

Technische specificaties

Afmetingen 8400 × 600 × 60 cm
Soort isolatie

RD - waarde

2.54

Dikte in mm

60

Breedte in mm

600

Lengte in mm

8400

Merk

Brandklasse

F

Lambda waarde

0.022

Aantal per verpakking

1

Totaal m2 per verpakking

5