PIF Isofast IFT210 210mm 1300x600mm

PIF Isofast IFT210
Dikte pakket 210mm
210mm 1300x600mm € 87.20 per m2 Rc – Waarde 7.54

0.78 m2 per plaat

 68,02 incl. btw

Artikelnummer: DI-PIF-PIF.IFT.210.1300 Categorieën: , Tags: , , ,

Productomschrijving

Met PIF Isofast kan een zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het systeem bestaat uit een afgewerkt MDF paneel, dat al is voorzien van PIF Isolatie. Door het veer-groef systeem monteer je PIF Isofast direct op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd gehalveerd. PIF Isolatie heeft een geringe dikte én een hoge isolatiewaarde. Zelfs de moeilijkste zolders kunnen zo worden geïsoleerd. En schilderen en afwerken is niet meer nodig. PIF Isofast werkt makkelijk, snel, maar vooral ook schoon.

De naden op de gordingen worden afgewerkt met de PIF Isofast afwerkplint, de naad in de nok wordt afgewerkt met de PIF Isofast Noklat. Eventuele doorvoeren kunnen met de PIF luchtdichte dakdoorvoer worden afgewerkt, voor een dakraam wordt de PIF dakraamafwerking toegepast.

De dikte van de isolatie is het totale pakket minus 10 mm van het paneel. Standaard formaat 600*1300 mm. Andere afmetingen op aanvraag verkrijgbaar.

PIF Isofast panelen zijn isolatiepanelen die worden gebruikt voor thermische isolatie van gebouwen. Deze panelen zijn ontworpen om een efficiënte isolatieoplossing te bieden voor wanden, daken en vloeren. Ze worden vaak gebruikt in de bouwsector om de energie-efficiëntie van gebouwen te verbeteren.

De term “Isofast” suggereert dat deze panelen snel en gemakkelijk kunnen worden geïnstalleerd, waardoor bouwprojecten sneller kunnen worden voltooid. Deze panelen zijn meestal gemaakt van duurzame isolatiematerialen. Ze zijn licht van gewicht en hebben goede thermische isolatie-eigenschappen, waardoor ze helpen om de warmte in de winter binnen te houden en de hitte in de zomer buiten te houden.

PIF Isofast IFT210 210mm 1300x600mm wordt gebruikt bij Binnen Isoleren | Dakisolatie | Hellenddak isolatie | PIF Isofast

Technische specificaties

Afmetingen 210 cm
Soort isolatie

Dikte in mm

±210

Merk