Over Bouwmarkt Nederland

Samen bouwen aan een duurzaam Nederland

Aangenaam! Wij zijn Bouwmarkt Nederland, dé specialist op het gebied van duurzame bouwmaterialen. Dit doen wij omdat wij tot in het diepst van ons hart geloven dat een duurzame woning beter is voor het milieu, wooncomfort en natuurlijk (niet geheel onbelangrijk) jouw portemonnee!

Dit doen wij door enkel duurzame materialen en klussen in onze shop aan te bieden. Van kunststof gevelbekleding tot aan infraroodpanelen. Voor elke kans om je huis duurzamer te maken, bieden wij de perfecte oplossing.

We willen het verduurzamen van een woning zo gemakkelijk mogelijk maken. Dit doel benaderen wij met een topsportmentaliteit. Elke dag iets beter worden dan de vorige en het beste uit onszelf halen. Voor jou betekent dit dat wij altijd dat extra stapje voor jou gaan en je zo goed mogelijk willen helpen.


Missies

Ons doel is om een positieve impact te hebben op de maatschappij en het milieu van Nederland. Dit doen wij op de volgende manieren:

  • Versnellen van de transitie naar duurzaam bouwen;
  • Duurzaam bouwen ‘toegankelijk’ maken;
  • Uitgebreide informatie op het gebied van duurzame oplossingen geven;
  • Doen van onafhankelijke onderzoek naar duurzame producten;
  • Bieden van een platform met duurzame producten, toepassingen en innovaties.

Visie

Wij zien een toekomst voor ons waarin men enkel nog bouwt met het milieu in het achterhoofd. Onze natuurinclusieve, duurzame en energiebesparende bouwmaterialen leveren hier een bijdrage aan. We willen het voor iedereen mogelijk maken om samen te bouwen aan een duurzaam Nederland.


Team Bouwmarkt Nederland

Het team van Bouwmarkt Nederland beantwoordt graag al jouw vragen en geeft advies over bouwen met duurzame producten!