Infraroodzuil Heatwave Move standmodel 900W – antraciet

Heatwave Move standmodel 900W – antraciet
900 watt
Geschikt voor verplaatsbaar, Woonruimte max. 33m³
Afmetingen: 1570 x 300 x 50mm

 1.518,00 incl. btw

EAN: 9120116285526 Artikelnummer: HW-HM0900ANTSEU Categorieën: , ,

Productomschrijving

Infrarood verwarming met een infraroodzuil

Stijlvol en verplaatsbaar gecombineerd met comfortabele warmte. We hebben het hier over de Heatwave Move. Deze verplaatsbare infrarood verwarming is de eenvoudigste manier om snel energie te kunnen besparen. De Move is na het uitpakken direct gereed voor gebruik en kan voor een efficiëntere werking gecombineerd worden met een thermostaat. De lichtgewicht opbouw (aluminium) en vormgeving maken de Heatwave Move daadwerkelijk ook goed verplaatsbaar.

Dit verplaatsbare infraroodpaneel is direct klaar voor gebruik zodra u het uitpakt. U kunt het paneel moeiteloos verplaatsen en profiteren van efficiënte verwarming dankzij het lichtgewicht aluminium ontwerp. Voor een nog betere werking kunt u het paneel koppelen aan een van onze thermostaten.
Het Heatwave Move paneel is vervaardigd uit hoogwaardig aluminium, wat zorgt voor een optimale warmteafgifte. Dit staande infraroodpaneel is niet alleen efficiënt, maar ook stijlvol, en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Wat montage betreft, heeft de Heatwave Move geen ingewikkelde installatie nodig. U kunt het paneel eenvoudig uitpakken, neerzetten en de stekker in het stopcontact steken.

Bij het gebruik van infraroodpanelen als hoofdverwarming adviseren wij de volgende vermogensberekening (op basis van normaal geïsoleerde woningen):
* 27-37 Watt per kubieke meter voor woonruimtes
* 25-35 Watt per kubieke meter voor slaapkamers
* 55-65 Watt per kubieke meter voor badkamers.

Technische specificaties

Gewicht 14 kg
Afmetingen 157 × 30 × 5 cm
Gewicht

14 kg

Geschikt voor

verplaatsbaar

Beschermingsklasse (stekker)

IP40

Afwerking voet

Gepoedercoat staal RAL 7016

Afwerking staande gedeelte

Gepoedercoated Aluminium

Thermische beveiliging

Ja

Garantie

8 jaar

Merk