Infrapower infraroodpaneel 500W

Infrapower infraroodpaneel 500W

90 × 60 × 2,5 cm

 279,00 incl. btw

Artikelnummer: PH-VCIR-60-90-500 Categorieën: ,

Productomschrijving

Infrapower infraroodpaneel – infrarood verwarming van Infrapower

Voor iedere situatie is er bij de standaard serie van Infrapower wel een passende oplossing te vinden. Vanwege de beste prijs/prestatie verhouding én ze zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten / wattages. Het meest opvallende kenmerk van de infraroodpanelen uit de serie “standaard” is hun onopvallendheid. Door de neutrale vorm en kleur van het paneel past deze onopvallend in elke ruimte.

Door het gebruik van de hoogste kwaliteit materialen en het bijzondere ontwerp zijn de Infrapower panelen de lichtste op de markt. Ze garanderen een zeer snelle opwarmtijd van enkele minuten en zijn daarom perfect voor snelle, extra warmte.

Het Infrapower infraroodpaneel is voorzien van een wit aluminium sierlijst en heeft een wit oppervlak. Het slanke ontwerp met een paneeldikte van slechts 2.5CM en het lage gewicht maakt deze infraroodpanelen overal toepasbaar. Ook is dit paneel zeer geschikt voor uw badkamer want ze zijn IP44 (spatwaterdicht) gecertificeerd.
Ieder infraroodpaneel is voorzien van een kabel met stekker en kan direct in het stopcontact worden gebruikt. Ook kunt u er voor kiezen om een thermostaat te gebruiken. Hiermee kunt u de omgevingstemperatuur en tijdschakeling controleren voor optimaal comfort en rendement.
Anders dan bij andere infraroodpanelen is het bij Infrapower gemakkelijk om een geselecteerde RF ontvanger vast te klikken aan de achterkant van het paneel. Deze ontvanger communiceert draadloos met de DEUS bluetooth thermostaat. Stekker van het paneel in het stopcontact en klaar voor gebruik!

Montage & accessoires
Standaard ontvangt u een wandmontageset bij ieder infrarood paneel. Wilt u het paneel aan het plafond monteren, dan is er optioneel een (verlaagde) plafondmontage set verkrijgbaar. Gaat u het paneel mobiel inzetten dan is er een voetsteunenset bestelbaar.

Benodigd vermogen
Bij toepassing van infrarood panelen als verwarming berekent u minimaal
(hierbij gaan wij uit van normaal geïsoleerde woningen en geldt voor zowel bij- als hoofdverwarming):
30-40 Watt per m³ voor woonruimtes
25-35 Watt per m³ voor slaapkamers
60-70 Watt per m³ voor badkamers

Technische specificaties

Gewicht 5,8 kg
Afmetingen 90 × 60 × 2,5 cm
Afmetingen

90 × 60 × 2,5 cm

Garantie

4 jaar fabrieksgarantie

Aansluitkabel

180CM, 3-aderig, Met geaarde stekker

IP waarde

IP44 – Plensdicht

Geschikt voor

Badkamer max. 8m³, Woonruimte max. 16m³

Soort infraroodpaneel

Metaal

Lenge paneel

90

Merk