Infinity 3D kunststof wandpaneel – overschilderbaar

Lamellen in verschillende vormen en afstanden tussen de latten zijn beschikbaar in het wit. Je kunt de lamellen in het wit laten of ze overschilderen in een andere kleur. De lengte van het wandpaneel is 270 cm en de breedte varieert per design (11,2cm, 12cm, 12,2cm). Bestel ook de linker afwerkstrip of de rechter afwerkstrip indien nodig.

 27,50 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,

Productomschrijving

De Infinity collectie biedt een wandpaneel met oneindig veel mogelijkheden, een buitengewone suggestie voor mensen die individualisme en creativiteit in interieurinrichting waarderen. Het grootste voordeel van de kunststof wandpanelen uit de Infinity collectie is de mogelijkheid om ze een individueel karakter te geven. Lamellen in verschillende vormen en afstanden tussen de latten zijn beschikbaar in het wit. Je kunt de lamellen in het wit laten of ze overschilderen in een andere kleur. Deze mogelijkheid zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen gepersonaliseerde muurdecoratie kan creëren, die perfect past bij het karakter en de kleurstelling van het hele interieur.

Bestel bij de panelen ook (indien nodig) de rechter en linker afwerk strip.

4 soorten 3D overschilderbare wandpanelen

In de Infinity collectie va Lamelio, zijn er 4 verschillende vormen en afstanden te verkrijgen.

Infinity Luna

Halfrond en bol design.

Infinity luna | infinity 3d kunststof wandpaneel - overschilderbaar | bouwmarkt nederland

Infinity Olmo

Rechthoekige strips met smalle tussenruimte.

Infnity olmo | infinity 3d kunststof wandpaneel - overschilderbaar | bouwmarkt nederland

Infinity Onda

Een strak hol halfrond design.

Infinity onda | infinity 3d kunststof wandpaneel - overschilderbaar | bouwmarkt nederland

Infinity Versal

Een golvend design.

Infinity versal | infinity 3d kunststof wandpaneel - overschilderbaar | bouwmarkt nederland

Wil je dit wandpaneel schilderen?

Dat kan, zorg dat de panelen schoon en stofvrij zijn. Neem ze af met een licht vochtige doek om alle stofdeeltjes te verwijderen.
Voor het mooiste en strakste resultaat kan je het beste gebruik maken van een verf spray. Hiermee krijg je een glad en strak resultaat.
Je kan de panelen ook met een kwast schilderen. Dit kan er wel in resulteren dat je de lijnen van de kwast ziet. aar op een nette manier uitgevoerd, kan de verf netjes vloeien en krijg je een strak resultaat. Gebruik een goed dekkende verf zodat je maar 1 of twee lagen hoeft te schilderen.

Akoestiek

Omdat de wandpanelen van Lamelio gemaakt zijn van kunststof hebben deze een verminderende werking op de akoestiek. Panelen van hout met vilt er tussen hebben een hogere geluidsisolerende waarde.

Technische specificaties

Afmetingen N/B
Model

Onda, Luna, Olmo, Versal

Collectie

, , ,

Lamelio kleur

Merk

Andere suggesties…