HR-Radiatorfolie van Tonzon

Deze dunne maar sterke hr-radiatorfolie van Tonzon kan direct achterop de radiator geplaatst worden met dubbelzijdige tape of met supermagneetjes. Het stopt de uitstraling van warmte naar de buitenmuur. Eén pakje radiatorfolie is genoeg voor meerdere radiatoren.

Verkrijgbaar in 3 verschillende breedtes, 40,50 en 60 centimeter. De lengte voor 40 en 50 centimeter is 7,5 meter. De lengte voor de 60 cm breedte is 5,4 meter.

 

 

 16,40 20,00 incl. btw

Wissen
Artikelnummer: TZ-1500X Categorieën: , ,

Productomschrijving

“Radiatoren stralen niet alleen warmte uit naar de kamer, maar ook naar de muur. Veel warmte verdwijnt op deze manier onbenut naar de muur waardoor men meer gaat stoken. Dit kost weer meer energie dan eigenlijk nodig is.

TONZON HR-Radiatorfolie is de enige radiatorfolie die je direct achterop de radiator plaatst. Hierdoor doet de folie onzichtbaar zijn werk. De radiatorfolie kan aangebracht worden met dubbelzijdige tape of met supermagneetjes. Warmte zal niet meer verdwijnen richting de muur en hierdoor bespaar je flink wat energie. Met TONZON HR-radiatorfolie kan de radiator zijn warmte efficiënter benutten om de kamer te verwarmen. Ondanks dat de folie op de radiator zit, wordt de lucht achter de radiator nog steeds opgewarmd. Er zal dus net zoveel warmte de kamer in komen. Het voordeel is dat er nu minder energie nodig is om de kamer te verwarmen. De werking van de oude radiatorfolie die op de muur komt is bijna hetzelfde, maar brengt ook bepaalde nadelen met zich mee. Lees meer over het verschil tussen radiatorfolie op de muur of op de radiator.

Milieu Centraal gaat uit van een besparing van 10 m3 gas per m2. Ook bij een goed geïsoleerde muur is het nog steeds een goede investering door de lage verkoopprijs van de radiatorfolie. Het is één van de meest klimaatefficiënte uitvindingen. De energie die nodig is voor de grondstoffen, de productie en het transport is zo klein, dat dit binnen enkele winterdagen is terugverdiend. TONZON HR-Radiatorfolie is dus ook een perfect duurzaam cadeau. De radiatorfolie kan overigens gebruikt worden bij alle soorten radiatoren, ook die voor het raam staan en daarnaast ook voor convectorputten. Start met het besparen van energie op een slimme manier.”

HR-Radiatorfolie bevestigen

Ontdek hoe je de radiatorfolie op 3 verschillende manieren kan aanbrengen. De radiatorfolie kan o.a. aangebracht worden met dubbelzijdige tape of met supermagneetjes.

 

Voordelen Tonzon HR-Radiatorfolie:

  • Isolatiemateriaal van hoge kwaliteit
  • Onze producten worden elke dag verbeterd
  • Professionele en deskundige service
  • Kies voor een low carbon footprint

Technische specificaties

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Tonzon Kleur

zilver

Materiaal

Aluminium, Kunststof

Merk

Tonzon Radiatorfolie

40 cm x 7,5 m, 50 cm x 7,5 m, 60 cm x 5,4 m