ATI Pro Bardage Damp-open 80mm 10000x1500mm

ATI Pro Bardage Damp-open 80mm 10000x1500mm

RC – Waarde 4,37 incl. luchtspouw
Dikte 80 mm
15 m2 per rol

 449,00 incl. btw

Productomschrijving

De ATI PRO BARDAGE DAMP-OPEN – meerlaagse isolatie folie

ATI isolatiefolie is een isolatie die een duurzame, snelle en makkelijke oplossing biedt voor isoleren.  ATI isolatiefolie kenmerkt zich door zijn reflecterende eigenschap welke warmte en kou weerkaatst. Dit heeft een zeer goed isolerend effect. Omdat het dun materiaal is kan het perfect gebruikt worden bij renovatie van bestaande bouwwerken. De verwerking van ATI isolatiefolie is gemakkelijk en snel.

De ATI isolatie folie is onder andere te gebruiken als isolatie in het dak, als muurisolatie en als vloerisolatie.

De ATI PRO BARDAGE DAMP-OPEN is een meerlaagse isolatie folie. De bovenste laag, het zwarte HoogWaterDampscherm, wordt daaronder afgewisseld door een meerlaagse opbouw van watten en folie (films) met een hoog warmtewerend vermogen. Het is een dampopen isolatie folie, die in zijn volle dikte slechts 80mm dik is.

De ATI PRO BARDAGE dampopen combineert de voordelen van de Pro Bardage met de damp-open eigenschappen van de ATI Pro. Hierdoor kan deze dunne reflectiefolie rechtstreeks op het dakbeschot worden toegepast. Het gevolg hiervan is dat u bij de isolatie van uw dak minimaal omhoog gaat. Door ATI Pro Bardage damp-open te gebruiken bij bestaande bouw waarbij al aan de binnenzijde geïsoleerd is voorkom je condensatie- en vochtproblemen.

De uitzonderlijk goede thermische prestaties van meer dan 3,7m² K/W zorgen ervoor dat ATI PRO BARDAGE zeer goed aansluit bij de hedendaagse duurzaamheidseisen. Het komt in aanmerking voor ISDE-energiesubsidie.

Een passend flexibel product dat toe te passen is op dak, gevel en vloer in nieuwbouw- of oudbouwconstructies. De opgeslagen lucht in de lagen zorgt voor een luchtkusseneffect wat resulteert in geweldige prestaties op het gebied van thermoreflectie en daarmee de optimale isolatie prestaties onderstreept.
Rc – waarden:
– Buitenzijde dak Rc 3,72
– Buitenzijde gevel Rc 3,88
– Onder Vloer Rc 4,76

ATI Pro Bardage Damp-open 80mm 10000x1500mm wordt gebruikt bij ATI Isolatie | Buiten Isoleren | Dakisolatie | Hellenddak isolatie | Muurisolatie | Reflectiefolie | Spouwmuur isolatie

Technische specificaties

Afmetingen 80 cm
Soort isolatie

Dikte in mm

80

Merk