ATI Pro Bardage 80mm 10000x1500mm

ATI Pro Bardage 80mm 10000x1500mm

RC – Waarde 4,37 incl. luchtspouw
Dikte 80 mm
15 m2 per rol

 375,00 incl. btw

Productomschrijving

De ATI PRO BARDAGE – meerlaagse isolatie folie

ATI isolatiefolie is een isolatie die een duurzame, snelle en makkelijke oplossing biedt voor isoleren.  ATI isolatiefolie kenmerkt zich door zijn reflecterende eigenschap welke warmte en kou weerkaatst. Dit heeft een zeer goed isolerend effect. Omdat het dun materiaal is kan het perfect gebruikt worden bij renovatie van bestaande bouwwerken. De verwerking van ATI isolatiefolie is gemakkelijk en snel.

De ATI isolatie folie is onder andere te gebruiken als isolatie in het dak, als muurisolatie en als vloerisolatie.

De ATI PRO BARDAGE is een meerlaagse isolatie folie. De bovenste laag, het zwarte HoogWaterDampscherm, wordt daaronder afgewisseld door een meerlaagse opbouw van watten en folie (films) met een hoog warmtewerend vermogen. Het is een dampdichte isolatie folie, die in zijn volle dikte slechts 80mm dik is.

Deze dunne isolatie folie is vooral geschikt voor het isoleren van buitenmuren met direct hierop aangebracht een afzonderlijke externe afwerking. Het is een hydrofoob en rotbestendig product en het trekt geen ongedierte aan. Bij plaatsing van ATI PRO BARDAGE komen er geen schadelijke stoffen vrij. U isoleert uw huis met een volledig hypoallergeen product dat afhankelijk van het seizoen warmte in huis dan wel buiten huis houdt.

De uitzonderlijk goede thermische prestaties van meer dan 3,7m² K/W zorgen ervoor dat ATI PRO BARDAGE zeer goed aansluit bij de hedendaagse duurzaamheidseisen. Het komt in aanmerking voor SEEH-energiesubsidie.

Een passend flexibel product dat toe te passen is op dak, gevel en vloer in nieuwbouw- of oudbouwconstructies. De opgeslagen lucht in de lagen zorgt voor een luchtkusseneffect wat resulteert in geweldige prestaties op het gebied van thermoreflectie en daarmee de optimale isolatie prestaties onderstreept.

Kernwaarden:
– Dampdicht
– Rc 3,32 (m2 K/W)
– Vallend binnen ISDE energiesubsidie
– Binnen en buiten te verwerken
– HWD-scherm (spinvlies)

Toepassen van ATI PRO bardage folie:

  • Dak  Bij gebruik op een hellend dak plaats u het zwarte (HWD) spinvlies aan de buitenzijde. Plaats de isolatie in de volle breedte over het dak en niet (met gegalvaniseerde of roestvrijstalen nietjes van tenminste 20mm) de isolatie direct op de sporen. Zorg dat de isolatie een lichte spanning behoudt. Een luchtspouw onder en boven de isolatie van minimaal 20mm zorgt voor een versterkende isolatiewaarde. Bij een overlap van naden deze beperken tot 50mm en ter ondersteuning van het isolerend effect, de naden afplakken met ATIFIX tape. Plaats tenslotte de buitenste tengels en daarop de panlatten.
    Gebruikt u ATI PRO BARDAGE aan de binnenzijde van het dak dan plaatst u de zwarte (damp open) zijde van de isolatie naar de boven richting het dak. Denk hierbij aan een luchtspouw aan beide zijden van de isolatie van minimaal 20mm. Wanneer u de banen isolatie aanbrengt, is een overlap van minimaal 50mm noodzakelijk. De naden aan foliezijde vastplakken met onze 50mx100mm glimmend plastic PE-tape.
  • Gevel of Wand Verwerking binnen of buitenzijde buitenmuur.
    Bij gebruik van ATI PRO BARDAGE tegen een buitenmuur zorgt u voor een zwak geventileerde ventilatie laag van minimaal 20mm aan de buitenzijde en een gesloten  luchtspouw van eveneens 20mm aan de binnenzijde. Aan de muur (metselwerk of beton) bevestigt u om de 60cm een houtendraagconstructie. Tegen deze constructie rolt u de ATI PRO BARDAGE af. Zorg dat er een lichte spanning op de isolatie zit. Vervolgens niet u de isolatie met de zwarte HWD-zijde naar de buitenzijde vast op de raggels. Wij adviseren u om gegalvaniseerde of roestvrijstalen nietjes van tenminste 2cm of gekopte nagels te gebruiken. Breng de ATI PRO BARDAGE aan met een overlap van minimaal 50mm hierbij verbindt u de naden aan foliezijde met onze 50mx100mm glimmend plastic PE-tape of onze ATIFIX indien het verwerking van de naden op de zwarte zijde betreft. Tenslotte plaatst u uw zelfgekozen afwerking volgens de instructies van de leverancier.
  • Vloer  ATI PRO BARDAGE is ook goed geschikt om uw vloer te isoleren. Met RVS (roetvrijstaal) nieten bevestigt u de isolatie met de folie (zilver)zijde naar boven direct tegen de gording. Het hoogwaterdoorlatend (HWD) zwarte scherm zit aan de onderzijde. Een overlap van minimaal 50mm is noodzakelijk. De naden plakt u af met onze eenvoudig aan te brengen ATIFIX tape.

ATI Pro Bardage 80mm 10000x1500mm wordt gebruikt in bij ATI Isolatie | Buiten Isoleren | Dakisolatie | Hellenddak isolatie | Muurisolatie | Reflectiefolie | Spouwmuur isolatie.

Technische specificaties

Afmetingen 80 cm
Soort isolatie

Dikte in mm

80

Merk