ATI Pro 40mm 10000x1500mm

ATI Pro 40mm 10000x1500mm

Rti – Waarde 3.30 incl. luchtspouw
Dikte 40 mm
15m2 per rol 15

 429,00 incl. btw

Productomschrijving

De ATI PRO 40mm – meerlaagse isolatie folie

ATI isolatiefolie is een isolatie die een duurzame, snelle en makkelijke oplossing biedt voor isoleren.  ATI isolatiefolie kenmerkt zich door zijn reflecterende eigenschap welke warmte en kou weerkaatst. Dit heeft een zeer goed isolerend effect. Omdat het dun materiaal is kan het perfect gebruikt worden bij renovatie van bestaande bouwwerken. De verwerking van ATI isolatiefolie is gemakkelijk en snel.

De ATI isolatie folie is onder andere te gebruiken als isolatie in het dak, als muurisolatie en als vloerisolatie.

De ATI PRO is een meerlaagse multi-reflecterende isolatiefolie met een dampopen eigenschap. Het is een geschikt product voor uw renovatieproject en het (na)isoleren van bijvoorbeeld monumentale panden. De in de lagen opgeslagen lucht geeft een stilstaand luchteffect wat zorgt voor geweldige prestaties op het gebied van thermoreflectie. Dankzij de microperforatie techniek, die is toegepast op de folielagen in de de isolatie, de damp-open eigenschap van de folie, is geen enkele vorm van condensatie mogelijk. Tevens is de bovenlaag van de folie voorzien van een HWD spinvlies.

Direct op het dakbeschot

Omdat deze dunne reflectiefolie damp-open is, kan deze rechtstreeks op het dakbeschot worden toegepast. Het gevolg hiervan is dat u bij de isolatie van uw dak minimaal omhoog gaat. De voordelen hiervan zijn dat u de goot, het lood in de schoorsteen, dakkapel enz. kan behouden. Kortom, een geweldig isolerend product wat u veel tijd en ruimte bespaart en uitstekende thermische prestaties geeft.

Verwerking en plaatsing ATI PRO

De ATI PRO wordt meestal horizontaal op het dak toegepast. Zorg bij de naden van de isolatiefolie voor een overlap van 10 cm. Deze worden daarna afgetaped met de ATI PRO tape. De folie eerst vastnieten en daarna kan de tengel geplaatst worden. Op een sporenkap volstaan tengels van 22mm dikte. Bij toepassing op het dakbeschot minimaal 30mm. Hierna kunnen de panlatten geplaatst worden.

Dikte ± 40 mm
Oppervlaktemassa 1,2 kg/m²
Waterdichtheid W1
Waterdampdoorlatendheid Sd = 0,176 m
Trekweerstand L x T : 560 (± 50) x 430 (± 40) N/50 mm
Uitrekking L x T : 8 (± 2) % x 11 (± 3) %
Nagel scheurweerstand L x T : 610 (± 50) x 570 (± 50) N/50 mm
Verpakking in rollen 10 m x 1,50 m = 15 m² ± 3 % – 16 kg

 

ATI Pro 40mm 10000x1500mm wordt gebruikt bij ATI Isolatie | Buiten Isoleren | Dakisolatie | Hellenddak isolatie | Muurisolatie | Reflectiefolie | Spouwmuur isolatie

Technische specificaties

Afmetingen 40 cm
Soort isolatie

Dikte in mm

40

Merk